Mijn verhaal

Johanna Elise creëerd op een eigenzinnige manier unieke en handgemaakte lederwaren onder de naam Elise Original Design. Waaronder tassen en portemonnees. Na het afronden van mijn opleiding mode maatkleding in Rotterdam, ben ik jaren later in 2023 mijn eigen tassen label Elise Original Design begonnen.

´´Het begon allemaal tijdens een vakantie waar ik een leuke tas zag en dacht: ¨He, die kan ik zelf ook maken!¨ Ik maakte mijn eerste eigen tas, toen nog van stof, maar al snel werd ik verliefd op de eigenschappen van echt leer. Ik kreeg veel leuke reacties op al mijn tassen, en dat alles leidde ertoe dat ik tassen begon te maken van leer, het idee dat ik een tas kan maken die lang mee gaat en waar ik nog jaren plezier van kan hebben vind ik geweldig! Leer vind ik zo´n mooi product omdat het duurzaam en super sterk is.´´

Alle lederwaren van Elise Original Design worden gemaakt in mijn eigen atelier in Gouda. Mijn atelier is gevestigd op mijn zolderkamer waar ik een prachtig uitzicht heb op de stad Gouda. Dit alles maakt dat mijn lederwaren op een verantwoorde manier woorden geproduceerd. Het leer wat ik gebruik word zorgvuldig uitgekozen. Feit blijft dat leer een natuurproduct is en zoals bij elk natuurproduct imperfecties kan hebben, maar dit maakt ieder product van leer juist tot een uniek en bijzonder exemplaar. Leer is sterk en heeft een lange levensduur dit alles maakt dat leer een duurzaam materiaal is om te verwerken. Mijn doel is daarom ook om een product te creëren wat een zo lang mogelijke levensduur heeft. 

Laat je inspireren door mijn unieke collectie. En kies vandaag nog voor een bijzonder, handgemaakt en duurzaam item van Elise Original Design.

Liefs Elise